O le a le fa'aogaina o le lipine lapatai?

O le a le fa'aogaina o le lipine lapatai?

1, muamua lava, o le faʻaaogaina autu o lenei lipine e masani lava lapatai, faamanatu le matafaioi a.O ā vaega ma mo le ā le māfuaaga?E mafai ona e vaʻaia o nisi o nofoaga faitele, mo se faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia le lipine lapatai mo mafuaaga saogalemu.Mai lava la i le tulaga saogalemu, e taua le malamalama pe o le a le mea o loʻo faʻaogaina ai le lipine lapatai.
2. Lona lua, o lenei ituaiga o lipine fa'apipi'i e fa'aaogaina mo fa'ailoga.O fea la, o le a tonu le mea e fai ma faʻafefea ona aoga?E toe fa'aalia lea mea.O lea ituaiga lipine lapata'i e sau i lanu eseese.Mo se faʻataʻitaʻiga: mumu, samasama, lanumeamata ma samasama ma le uliuli.O nisi o nei lanu e ese lona uiga.Ona fa'aaoga lea e nisi o lo'o fa'aoga nei lanu e vaevae ai le vaega i vaega eseese.Mo se faʻataʻitaʻiga, i le vaega o le saogalemu o le afi, o loʻo i ai se manaʻoga e faʻaoga le faʻailoga mumu.
3, ona i ai lea o ni lapataiga palasitika lipine o mea OPP.E mafai ona tatou i ai uma i le vaega o teugatupe, e masani ona tosoina le fuʻa lapatai, o lenei fuʻa palasitika o loʻo i luga o faʻamoemoega lapatai.O lanu masani e samasama ma uliuli, mumu ma paʻepaʻe tele.O lo’o iai fo’i fa’alavelave a leoleo e masani ona va’aia ai fu’a, lea fo’i e fai ma lapata’iga.O loʻo faʻamatalaina ai le faʻaogaina o lenei ituaiga lipine faʻaopoopo i vaega e lua o loʻo i luga, ae faʻapea foʻi i nisi tulaga masani, o le a le mea e fai, e tatau ona tatou manino e uiga i ai.
4, i le faaopoopo atu i le folasaga o loo i luga, ona o le lipine lapataiga e aofia ai foi lomitusi anti-static mamanu ituaiga tusitusiga ituaiga o lipine, faatasi ai ma le lolomiina, o le mea lea, o lenei ituaiga o lapataiga faʻapipiʻi e masani lava ona faʻaaogaina i le vaega o le puipuiga o le radiation eletise o lana matafaioi lapatai e faamanatu ai. .Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi falemaʻi o loʻo faia le matagaluega a le CT, e faʻafefe i le radiation, o lea e manaʻomia ai le faʻamanatu ma faʻapipiʻi lenei ituaiga o lapataiga


Taimi meli: Feb-18-2023